by

Pikalainat yleisesti

Tililuotto on juuri sellainen luotto, jonka kaltaista luottoa tarvitsevat ihmiset melko usein hakevat. Pikalainat ovat arvaamattomiin talousvaikeuksiin otettavaksi soveltuvia helppokäyttöisiä vippejä, mitkä lähes aina hoidetaan pois hyvissä ajoin. Suurimmaksi osaksi pikalaina on suuruudeltaan noin seitsemänsataa egeä, kuitenkin lainoista löytyy lisäksi kaikenlaisia pikavippejä aina kymmenestä eurosta jopa 9000E asti.

Laina-aikaa pikavipeille annetaan usein vähintään mukavasti, mutta vaikkapa luottoyritys Euroloan tarjoaa kulutusluotoilleen takaisinmaksuaikaa enintään jopa vuoden. Vippi on joissain tilanteissa mahdollisuuksien rajoissa lyhentää todella sopivissa lyhennyserissä. Kaikkihan tietävät, että luottotilit ovat tarkoitettuja ainoastaan tilapäisten tilanteiden auttamiseen, erityisissä tilanteissa on mahdollista hakea luottoa järkevästi myös suunnittelemattomaan käyttökohteeseen, muun muassa reissun ostamiseen.

Aiemmin tuli lakiin sääntö, jonka seurauksena lainoja ei saa nykyään myöntää yöaikaan, vaan tililuottoja on sallittua rajoituksen takia tilittää vain ennen ilta yhtätoista. Suurimmasta osaa palveluista pikaluottoa voi hakea milloin vain, mutta pikavippejä tilitetään pankkitileille vain vasta kello 7 jälkeen. Tietenkin osa lainapalveluista avaa ovensa esimerkiksi myöhemmin, joten ei voi luottaa, että jokaikinen lainapalvelu maksaa tileille lainojansa aina kun laki sallii. Vippejä antavien palveluiden tilanteen voi vahvistaa palveluiden web-sivuilta.

Luottotilipalveluita on markkinoilla runsaasti, siksi erilaisia palveluita riittää varmasti joka tarpeeseen. Kun käyttölainapalveluita on monia, on niiden vertailussa tietysti aika merkittävän aikamoisia hintaheittoja. Kannattavimmat käyttöluotot etsit aina helposti kokeilemalla pikalainojen tutkimiseen suunniteltua pienluottovertailua, jossa on kätevästi tutkittavissa parhaimmat tililuottopalvelut halvimmasta hintaviinpaan.

Lainoja punnitessa kannattaa ottaa huomioon luottotilien laina-aikojen kestot. Mitä pidempi laina-ajan kesto on, sitä tyyriimpi käyttölaina kaikilta kuluiltaan on. Vaikka voisi tulkita, jotteivat lainapalveluiden keskinäiset hintaheitot voi olla merkittävän suuria silloin kun käyttöluotot ovat erittäin matalia, mutta voit toisinaan säästää vippien harkinnalla ehkä noin satoja euroja. Vertaileminen on onneksi ilmaista ja hyvin yksinkertaista, juuri siksi ei ole pätevää vastalausetta, jonka takia tutkimista ei kannattaisi tehdä ennen pikavipin hakemista.

Mikäli luottotarpeesi on sen verran suuri, ettei myöskään satojen eurojen käyttölainat näytä riittävän, kannattaa hakijan tarvittaessa valita laajempi laina. Myös suuria lainoja on mahdollista hakea juurikin yhtä helposti ja näppärästi kuin pienluottojakin, ja useimmissa tapauksissa hakijan on mahdollista saada jopa luottotili järkevässä ajassa tilille välttäen harmillista paperisotaa.

Write a Comment

Comment